Regency Place Residence, West Vancouver

Architect: Burgers Architects

The heart of this home is a courtyard covered by a glass and stainless steel canopy. A colonnade of columns ties the various spaces into one.

Post Information
  • Monday 15th Jul 2013
  • 10:53pm
  • Posted by minimalmodernist
  • baiarchitects.com
  • Architecture design courtyard landscape house home west vancouver
  • 80 notes
    1. zofluoglu reblogged this from random-brilliance
    2. unorthodox-principles reblogged this from minimalmodernist
    3. cathyumi reblogged this from life1nmotion
    4. nostalgicblissxx reblogged this from theinteriordesign
    5. ayzliv reblogged this from corazonfrioo
    6. svetllana reblogged this from layna-lane
    7. layna-lane reblogged this from maizeandbluegirl
    8. random-brilliance reblogged this from minimalmodernist
    9. veektorreeyah reblogged this from theinteriordesign
    10. maizeandbluegirl reblogged this from theinteriordesign
    11. lanternsx reblogged this from theinteriordesign
    12. nostalgiafairydust reblogged this from theinteriordesign
    13. theinteriordesign reblogged this from life1nmotion
    14. corazonfrioo reblogged this from life1nmotion
    15. sherryboox3 reblogged this from life1nmotion
    16. dtigresa reblogged this from minimalmodernist
    17. drakeismyfather reblogged this from life1nmotion
    18. fiftyfour-forty-fight reblogged this from life1nmotion
    19. rockstones reblogged this from life1nmotion